!!!!!!!!!Justin bieber!!!!!!!!!!!!!

snyggin på ingång <3<3<3<3<3<3<3<3<3


Justin Bieber

LOUISE MITT NAMN!

Louise Bieber
 


min bästa kompis lire!
 hihi verran!

HELLO!

                                                                   GOD EFTER MIDIS!


 Hej alla (host) har halsflus inte kul har så ont i halsen men tar penselin. Gud blåstigt väder i dag läskit thi kanske inte men det är kallt. Idag är det vattenkrig på gympan sa min bästa kompis lire. Jag har tagit några bilder när det rängade iaf i går .
I dag har jag chillat (stavnig)


Vad jag gör nu

Jag är hemma hos min mamma och snart ska äta. Min hamster kryper på mitt tanjäntbord (stavning) hon heter Flinga och är en sebirisk dvärg hamster hon bet mig nys i fingret (aajjj). Idag är min outfit en tröja från ginatricot jag fick den av min kompis och ett par kort byxsor som är rosa och ring örhängen med nitar.Här är jag thihioch min hamster!

INTE SÅ FINA KANSKE !


PUSS PUSS ROCKY

NY FRISYR





Jag med ny frisyr
 
Jag blev ganska fin! tycker jag vad tycker ni! komentera deta inlägg tack.

JAG ÄR SSSÅÅÅÅ SÖT <3


LOVE YA <3

HELLO and BYE♥


I dag var jag i skolan som vanligt! Jag var även hos tandläkaren jag borrade en tand. Det gjorde inte ont för jag har gjort det ganska många gånger. Först tar man en spruta i tandköttet det gör inte heller ont för man tar en salva som smakar hubba bubba^•^ mums. Sen borrar dom iiii det är ganska kul ^^ Snart ska jag till min mamma och i morgon ska jag sova hos min moster och hennes hund Henry jätte kul tycker jag hej då <3 <3 ALLA LÄSARE!!!!!!<3 <3

peace

I dag ska jag städa hemma ssåå tråkit. Vaknade halv elva alla är hemma Kila Henry Mamma, Michis och Danik. I dag ska jag även på fest hos min kompis men jag vet ine var hon bor så min kompis får komma och hemta mig hennes blogg heter mysanrock.blogg.se♥ fast utan hjärta i slutet komentera vad ni tycker om min blogg om ni vill gör reklam också för era kompisar. Nu ladar jag ner bilder på min dator ni kan se en bild när jag är i skolan♥ fast den får ni se in slutet av mitt inlägg. Om ni tycker min blogg har för många bilder skriv det som en komentar jag vill att min blogg ska bil stor så läs ofta min blogg men jag hinner inte skriva var ända dag. Om ni undrar vad min kompis ska få så är det en grå tröja väldigt snygg om jag får säga själv hehe:P ÄLSKAR ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG!!!♥Där har jg samma tröja som Foki säger min kompisar!!!


Malan

I dag var min kompis hemma hos mig hon heter kallas malan vi bakade kalddkaka  den var super gooodd :P vi målade naglarn en liten stund. I dag hade jag på mig en canda tröja,jeans och en randig rosa och svart tröja med ett svart skärp i midja ganska snygt
Kolla på tabby på youtube hon är hel konstig:):P

DAGENS KÄNDIS

Dagens kändis är.....
Jason derulo. Han sjunger sååå bra tycker jag hihi^^

Kamera

Idag köpte jag en kamera sony jätte snygg!! här är en bild på den fast min är rosa
Jag låvar jag köpte en kamera jag svär fast man får ej svära jag vet ^^
Jag har fått en canada tröja av min syrra och så har jag köpt nya jeans jätte sköna och snygga. Vi har haft Kila i helgen det har varit kul Kila är en hund om ni undrar jag har varit hos min pappa i helgen det var kul. Tja jag vet att jag gör ganska små inlägg och lägger ut mer bilder men det här är ganska långt! HEJDÅ !


FRITIDS♥

Min bästa vänns blogg hetter www.carazzye.blogg.se  det är en bra blogg !!!!

RSS 2.0