Packman ;)

Idag var det skola, så på bild och musik lektionerna (när det är halv klass) har jag kan man nästan säga att jag byt grupp men har ändå HK :D.
Efter skolan gick jag till fritids det var jättekul jag gjorde 3 palplats smyken två halsband ett par örhängen tyckte dom blev jätte söta.
I morgon är det skola igen det är ganska kul nu i skolan jag sitter på en riktigt bra plats.
Men ses säkert i morgon puss puss

Jag med mina packman smyken örhängerna och halsbandet jag håller upp.


hejsan alla godis söta :D

hej hej idag e jag jätte glad... 1. för på fredag ska min bästis sova över hos mig :D jätte kul sen kommer inte jag ihåg vad skulle säga jo idag e det simmning :D ja e ganska trött så vet inte hur jag kommer årka ;)
men ses puss puss
PS. nu kommer jag ihåg anndra roliga saken på tisdag ska jag åka och kolla min ... haha och då ska jag göra en till sak vet inte riktigt vad men jag kommer få två biochekar med 200 kr på yehh jag älskar bio ;)




God morgon;D

Hej hej nu ligger jag bara och slappar kommer nog göra det hela dagen om jag inte ska träffa någon kompis eller sånt ;D I veckan har inte jag gjort så mycket fast imorgon e det simning det var ingen föra veckan den börjar idag. En liten sak e konstig just nu..... Men vi ses sen puss puss

Gulliga dom e <3

Idag fick hela våran klass fler söta teckningar från vitryssland jag vill träffa dom och bara krama dom :D Idag fick vi reda på att vi e bäst i solna på vi i femman ;)
Som ni ser e min header förstörd :( jag skulle ha en jätte fin header ;)
Men ses puss puss 
Här e en super sött amstaff valp ;)

Mobilblogg- Ute på gården med kompisar

Hej hej nyss gick jag in vi börjar om 3min :D idag ska jag på middag hos ett par kompisar=elvire och några andra nu måste jag gå in puss puss

tja tja

Hej sorry att inte jag bloggat så mycket jag har varit sälen i 6dagar med min syrra,pappa och min syrras pojkvän Danik och såklart KILA :D vi kom hem i går lördags 8/1-2011 okej lite kånstigt att skriva det men ja ville bara *hihi* men idag e jag trött sommnade jätte sent igår gav mamma mig mina nya skal en e super gullig och en e burberry jag har en Paul Frank som e svart med en grön dödskale idag ska jag simma igen jag går i teknik silver med bästa läraren ;)
Men vi kanske ses sen puss puss

här e den super söta den har tänder :3

här e den andra :3
va tycker ni???

RSS 2.0